УРОЦИ ПО ТАНЦИ

HAVANA SOCIAL CLUB VARNA

Танци във Варна | Havana Social Club

SALSA | BACHATA | KIZOMBA | SPANISH | SOCIALS

Уроци по салса, бачата и кизомба за начинаещи и напреднали!

Салса танци във Варна

SALSA NY

Salsa NY или още познат като New York style (Salsa on 2), създаден през 60-те годони и популяризиран от The Mambo King – Eddie Torres, е вълнуващ стил танц, познаващ се по характерните си нежни и елегантни движения. Включва интересни footwork комбинации и изящни завъртания, които оставят едно неповторимо чувство за танцуващите.

SALSA LA

Салса LA style е най-новият създаден стил, създаден от братята Vazquez през 90-те години, но е и много популярен стил в Европа.
Типично за този стил е танцуването в линия, зашеметяващите footwork комбинации, които спират дъха на всички зрители, резките и динамични движения, характерни за сцена.

Bersy Cortez in Latino Dance club Havana Social Club

BACHATA

Bachata е нежен и романтичен стил, произхождащ от Доминиканската република. Типично за Bachata стила е близкия хват на партньорите и изящните движения с различните части на тялото.

KIZOMBA

Kizomba е африкански танцов стил, създаден през 80-те години, в който най-важното нещо е изграждането на доверие и връзка с партньора по време на танца. Танцува се в близък хват. Кизомба танцът може да бъде, както романтичен и спокоен, така и много динамичен и забавен. Кизомба танцът се развива и променя с всяка следваща година поради влиянието на – хип-хоп културата. Така се изграждат нови и различни стилове като – Fusion Kizomba и UrbanKizz, които се фокусират върху динамика и разнообразие в хвата с партньора. Потопете се в чувствения и богат свят на Kizomba танца в Havana Social Club.